Wie zijn wij?

De specialist in het plaatsen en vervoeren van caravans in de BeNeLux

De specialist in het verplaatsen en vervoeren van uw (sta)caravan.

Transcaravan bvba is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich met veel zorg en aandacht richt op het transport van stacaravans doorheen heel de BeNeLux . Wij streven ernaar om elk transport te laten verlopen in de meest optimale omstandigheden. Dit wil zeggen dat elke caravan vervoerd wordt met de meeste zorg, voorzichtigheid, enthousiasme en flexibiliteit, en dat wij zelf ook een correcte houding aannemen naar de klanten toe. Het gaat tenslotte niet om het transport van een kleinigheidje!

Yannick en Olivier Willems vanTranscaravan verduidelijken hun bedrijfsfilosofie.

” Een grote troef is dat wij niet enkel instaan voor transport van A naar B, (zowel privé als campings) maar dat wij ook de nodige kennis en kunde hebben om caravans terug op de plaats te stellen zodat deze opnieuw veilig, opgeblokt en waterpas staan. “

Om dit alles te kunnen doen, beschikken wij over een team met vele tientallen jaren ervaring, een speciaal voor caravantransport uitgeruste vrachtwagen, een tractor waarmee we de kleinste en moeilijkste plekken kunnen bereiken, een begeleidingsvoertuig (uitzonderlijk transport) en een berg aan materiaal waarmee zo goed als elk transport tot een goed einde kan worden gebracht. Staat uw caravan echt op een onbereikbare plaats, kunnen wij ook terecht bij kraanfirma’s die dan de klus klaren.

Naast al deze zaken zorgen we er bovendien ook voor dat alle benodigde vergunningen voor het transport van uw caravan in orde zijn, de caravan verzekerd is tijdens het vervoer en dat we ook op voorhand klaar en duidelijk een planning maken, zodat de meest optimale route gekozen wordt voor het transport.